divendres, 28 de maig del 2010

Prepara't per a la selectivitat!

El web “Posa’t a prova” és una eina útil per preparar les proves d'accés a la universitat (PAU), que enguany tindran lloc els dies 9, 10 i 11 de juny.


prova

Arriba el tram final del curs, i als estudiants de segon de batxillerat els queda molt poc per a afrontar les proves d'accés a la universitat (PAU). Amb l’objectiu d’ajudar-los a preparar-se per aquesta prova, el Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya ha tornat a posar en marxa el portal “Posa't a prova”. El web, plantejat com un joc, està dissenyat per facilitar l'autoavaluació i estimular l'estudi durant la preparació de les proves de selectivitat.

“Posa't a prova” és una aplicació que conté preguntes tipus test de les matèries que s'examinen a les PAU. En cada connexió, l'estudiant pot triar la matèria que desitgi i ha d'anar responent les preguntes que apareixen aleatòriament. Alguna d’aquestes matèries, com l'anglès, tenen diferents nivells de dificultat. Un cop triada la resposta el programa indica si l'opció ha estat la correcta o no i, en cas de no haver-la encertat, l'estudiant pot seguir marcant altres respostes. Un cop finalitzada la sessió, es pot consultar l'estadística personal d'encerts i errors.
Una altra utilitat del web "Posa't a prova" és que permet consultar les preguntes dels exàmens de les darreres PAU i els criteris generals de correcció.


Notícia extreta de www.jove.cat