dijous, 31 de març del 2011

Beques Carnet Jove 2011

Es tracta de 5 convocatòries per facilitar l'accés dels joves creatius al món professional. Aquestes beques, que compten amb la col·laboració de diverses empreses i entitats de cada sector, estan dotades amb 5.000 euros cadascuna

III Beca CJ Connecta't al Còmic 2011

Dibuixants i guionistes de vinyetes, la Beca CJ Connecta't al Còmic està adreçada a tots vosaltres.
L'objecte de la beca és fomentar i promoure l'accés professional de les persones joves així com donar un impuls al 9è art. La persona beneficiària publicarà 11 tires còmiques a la revista Medicampus i 11 tires còmiques a la revista El Jueves, al llarg dels dotze mesos posteriors a la concessió de la beca.
Termini de presentació del sol·licituds: El terminis'inicia el dia 1 d'abril i finalitza el dia 14 de juliol.

III Beca CJ connecta't a la Ràdio 2011

L'objecte de la III Beca CJ Connecta't a la Ràdio és promoure l'accés professional de les persones joves al món audiovisual, i en concret dins el món radiofònic.
La persona beneficària col·laborarà en el programa radiofònic de "El matí i la mare que el va parir" de l'emissora Ràdio Flaixbac, durant els mesos de setembre a juliol següents a la resolució de la beca.
Terminis de presentació de sol·licituds: El termini s'inicia el dia 1 d'abril i finalitza el dia 30 de juny de 2011.

IV Beca CJ Connecta't al Fotoreportatge


Les persones joves que vulguin dedicar-se al món del periodisme fotogràfic poden tenir una primera experiència en el camp gràcies a la Beca CJ Connecta't al Fotoreportage.
La persona beneficiària publicarà en les revistes i mitjans digitals que formen part de l'Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals un reportatge mensual al llarg dels dotze mesos següents al lliurament de la beca.
Termini de presentació de sol·licituds: El terminis'inicia el dia 1 de juny i finalitza el 31 d'octubre.

III Beca CJ Connecta't a les Lletres 2011

Amb la col·laboració del diari Avui i el suport de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès es convoca la tercera edició de la Beca Carnet Jove Connecta't a les Lletres 2011. L'objectiu de la beca és promoure l'accés professional de les persones joves al món del periodisme, en concret a la premsa escrita.
La persona beneficiària de la beca col·laborarà amb el diari Avui durant un any com a becari de redacció.
Termini de presentació de sol·licituds: fins al 28 d'abril de 2011.

III Beca CJ Connecta't al Disseny 2011

Crida a tots estudiants de disseny: ja està obert el termini per inscriure's a la III Beca CJ Connecta't al Disseny 2011. L'objectiu de la Beca és fomentar el disseny gràfic i la il·llustració i promoure l'accés professional de les persones joves. La persona beneficiària serà l'encarregada d'elaborar gràficament (disseny i il·lustració) les convocatòries del Programa Connecta't del Carnet Jove de l'any 2012
Termini de presentació de sol·licituds: fins al 28 d'abril de 2011.

Per a més informació o realitzar les sol·licituds consulteu el web:http://www.carnetjove.cat/connectat/

Informació extreta de l'Oficna Jove Garraf.