divendres, 25 de novembre del 2011

Objectiu: 800.000 quilos d’aliments!

Coneixes la nova campanya solidària del Banc dels Aliments? Recaptar 800.000 quilos de productes d’alimentació a Catalunya en dos dies per a persones necessitades de casa nostra! Segueix llegint, suma’t a aquesta campanya i fem pinya per aconseguir-ho! Com ho veus?

Divendres 25 i dissabte 26 de novembre de 2011, el Banc dels Aliments posa en marxa una iniciativa amb ingredients 100% solidaris. Mercats i supermercats d’arreu de Catalunya s’afegeixen al Gran Recapte d’Aliments, destinat al prop del milió i mig de persones que viuen sota el llindar de la pobresa al nostre país.

El 2011, el percentatge de la població necessitada de Catalunya ha arribat al 20,4%, el triple que fa dos anys, motiu pel qual es vol duplicar el total de quilos recaptats, i passar dels 400.000 als 800.000.

Una realitat que es vol evidenciar amb una campanya que, sota el lema "Ho donem tot", neix amb la idea de sensibilitzar la població catalana de la fam a casa nostra, on la gran majoria de persones en situació de pobresa són famílies autòctones que han perdut la seva feina.

Què pots aportar?

Aliments bàsics com llegums secs, oli, llet, conserves de peix i sucre. Es tracta d’aconseguir recaptar aliments d’alt valor nutritiu. A més, pots animar la teva família, escola, associació, agrupament, empresa o entitat a col·laborar en aquesta campanya amb tasques de voluntariat.

Així que ja ho saps, el 25 i el 26 de novembre apropa’t al Punt de Recollida d’Aliments més proper a casa teva. Se n’han habilitat 500 a mercats i supermercats, els pots localitzar ja al web del Banc dels Aliments. També pots fer les teves donacions en línia mitjançant el mateix lloc web.

Apunta-t’hi! Segur que no trobes un pla millor!