dimarts, 16 de març del 2010

Premi Jove Emprenedor 2010

El col•lectiu Joves d'Empresa ( www.jovesdempresa.net) convoca el premi Jove Emprenedor 2010. El termini de presentació de candidatures finalitza el dilluns 15 de març.

La iniciativa s’emmarca en els Premis ADEG i pretén fer reconeixement a aquell jove empresari o empresària de les comarques del Penedès i el Garraf que hagi excel•lit en el desenvolupament o la consolidació de la seva iniciativa empresarial durant el passat exercici.

En la seva deliberació, el jurat tindrà en compte els principals factors de notorietat, com ara l'aplicació de noves tecnologies, la sostenibilitat, la projecció internacional, el potencial de creació de llocs de treball, el concepte d'innovació i el compromís amb el territori.

Fins al 15 de març, els membres del col•lectiu Joves d'Empresa i els socis de l'ADEG poden presentar les seves propostes de candidatura a favor d'aquells joves emprenedors i emprenedores que puguin ser considerats com a mereixedors de reconeixement per la seva iniciativa empresarial i per alguns dels factors abans esmentats.

En aquesta primera fase del procés, només cal que retorneu aquest mateix missatge amb la proposta de candidatura, expressada amb el nom i cognom, empresa i dades de contacte de la persona proposada, i la identificació de la persona que ho proposa.

Les propostes rebudes tindran un tractament del tot confidencial i en cap cas es donarà a conèixer el nom de la persona o empresa que ha fet la proposta.